Predavanje: PRG tehnologija u kombinaciji s kompozitnim smolama u modrenoj stomatologiji

ikona facebook

Izlagač: Izvanredni profesor
Dr. Kosmas Tolidis DDS, MSc, PhD

U teoretskom dijelu, na informativan i objašnjavajući način, održat će se uzbudljivo putovanje u svijet kompozitnih smola.
Tijekom prezentacije, riješit će se  svi kritični problemi vezani za estetske ispune, a naročito minimalno invazivne kozmetičke stomatologije, giomeri, rješavanje  stezanja i stresa stezanja, postoperativna osjetljivost, svjetlo za stvrdnjavanje, moderna protočnost, prijanjanje i još puno toga.

Kroz dobro uravnotežene teoretske i kliničke dijelove, kao i kroz rasprave o protokolima, na kraju će sudionici biti sposobni izvrsno i s pouzdanjem upravljati cijelim spektrom kompozitnih ispuna.

Organizator: ORTOPAN trgovina i servis d.o.o.                 

OSIJEK 12.03.2016.
HOTEL OSIJEK, dvorana Lipa

REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO na telefon 031 - 201 - 130 !

POZIVNICA >>                  BROŠURA >>


MB_INTL.pngeuronda_s.pngmorita.jpgmuler.pngshutz.pngtosama.pngMB_INTL.pngeuronda_s.pngmorita.jpgmuler.pngshutz.pngtosama.png
     
  ORTOPAN TRGOVINA I SERVIS D.O.O.  
  Tvrtka je registrirana za promet medicinskim proizvodima i opremom te servis, za što je ovlaštena rješenjem Hrvatske Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED). Sve aktivnosti u uvozu, prijemu, skladištenju i isporuci proizvoda propisane su standardnim operativnim procedurama (SOP) te praćene formularima a u interesu očuvanja kvalitete proizvoda i zadovoljenja potreba naših partnera.  
     
  PODACI  
 

Vinkovačka 68
31000 OSIJEK
Mob: 091 247 5552
Email: prodaja@ortopan.hr

ikona facebook

OIB: 92791147193
IBAN: HR9624840081106825172

 
     
  IZLOŽBENO PRODAJNI SALON  
  Vinkovačka 68
31000 OSIJEK