Hands on tecaj Shofu keramike

ikona facebook

U siječnju Ortopan trgovina i servis, u suradnji s Naronamedom, organizirali su dva jednodnevna Hands on tečaja Shofu keramike namjenjen dentalnim tehničarima. Shofu je vrhunska japanska marka stomatološkog i zubotehničkog materijala prisutna na tržištu već 92 godine.

Polaznici tečaja upoznali su se s najpoznatijim Shofu proizvodima koji su potrebni za svakodnevni rad dentalnih tehničara (keramika, brusna sredstva, uložna masa, zubi za proteze, kistovi, malfarbe..). Naučili su kako jednostavnim pristupom, korištenjem Vintage MP ultra fine keramike, mogu postići visoko kvalitetne rezultate. Također su se upoznali s Vintage Unilayer keramikom, revolucionarnim otkrićem japanskih stručnjaka. Pomoću Vintage Unilayer keramike postižu se visokoestetski rezultati uz maksimalnu uštedu vremena i materijala, s jednom keramičkom masom do gotove konstrukcije. Svoje znanje i iskustvo rada sa Shofu proizvodima, prenio im je g. Ivan Petrović, dentalni tehničar te Shofu Opinion leader.


 

MB_INTL.pngeuronda_s.pngmorita.jpgmuler.pngshutz.pngtosama.pngMB_INTL.pngeuronda_s.pngmorita.jpgmuler.pngshutz.pngtosama.png
     
  ORTOPAN TRGOVINA I SERVIS D.O.O.  
  Tvrtka je registrirana za promet medicinskim proizvodima i opremom te servis, za što je ovlaštena rješenjem Hrvatske Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED). Sve aktivnosti u uvozu, prijemu, skladištenju i isporuci proizvoda propisane su standardnim operativnim procedurama (SOP) te praćene formularima a u interesu očuvanja kvalitete proizvoda i zadovoljenja potreba naših partnera.  
     
  PODACI  
 

Vinkovačka 68
31000 OSIJEK
Mob: 091 247 5552
Email: prodaja@ortopan.hr

ikona facebook

OIB: 92791147193
IBAN: HR9624840081106825172

 
     
  IZLOŽBENO PRODAJNI SALON  
  Vinkovačka 68
31000 OSIJEK